Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΕΣΙΣ!

Το θέατρο Άνεσις, χωρητικότητας 255 θέσεων, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα θέατρα της Αθήνας.

Όλες οι θέσεις του θεάτρου έχουν εξαιρετική θέαση προς τη σκηνή μετατρέποντας την θέαση οποιασδήποτε παράστασης σε μια μοναδική εμπειρία!

Το Άνεσις κινείται σε έργα ρεπερτορίου, με ποιοτικές παραστάσεις, δημιουργώντας το νέο προφίλ του στη συνείδηση του κοινού και εκφράζοντας το στίγμα του με “Άνεση”: μια πρωτοπορία της σύγχρονης πραγματικότητας

Το Θέατρο είναι σήμερα ένα σύγχρονο θέατρο πολλών δυνατοτήτων. Διαθέτει πολύ μεγάλη Ιταλική σκηνή, ικανή να εξυπηρετήσει όλα τα είδη θεατρικών παραγωγών και όλες τις σκηνοθετικές κατευθύνσεις. Η κεντρική πλατεία του θεάτρου αριθμεί 165 θέσεις ενώ ένας εξώστης με αμφιθεατρική διάταξη 90 θέσεων συνολικής οπτικής κάνει πράξη την Άνεση επί σκηνής.

Η ειδική ηχητική της αίθουσας δημιουργεί τις προυποθέσεις για μια θεατρική εμπειρία κινηματογραφικού ήχου, ενώ ο πρώτος όροφος οδηγεί στον εξώστη ο οποίος, λόγω της εξαιρετικής οπτικής και ηχητικής εμπειρίας που παρέχει, είναι ένας από τους πιο «Άνετους» και cool χώρους της θεατρικής Αθήνας.

Στο ισόγειο του θεάτρου, το φουαγέ με το μπαρ και σημείο πώλησης έντυπου και ηχητικού υλικού, γίνεται ο τόπος συνάντησης και κουβέντας για σ΄ένα χώρο όπου δεσπόζουν οι φωτογραφίες των παραστάσεων, προδιαθέτοντας για ένα ευχάριστο διάλλειμα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ